Schildersbedrijf Kunnen

Schilders Weert
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Moesdijk 15 Kaart
Plaats
6004 AX  Route Weert
Telefoon
0495 534 101
E-Mail
jos.kunnen@hetnet.nl
Website

Informatie

Jos Kunnen en Zonen bv is een modern traditioneel schildersbedrijf, toonaangevend in goed schilderwerk. Onze werknemers komen uit de regio en werken allemaal al jarenlang naar volle tevredenheid en met veel plezier bij ons. Kwaliteit en flexibiliteit kunnen wij garanderen door te werken met gediplomeerde vaklieden. Buitenschilderwerk Duurzaam Of het nu gaat om een buitenproject voor u als huiseigenaar of een heel woningcomplex voor een VvE, we draaien er onze hand niet voor om. We hebben jarenlange ervaring met buitenschilderwerk van alle formaten. Goed uitgevoerd buitenschilderwerk beschermt uw pand of woning op de lange termijn, maar zorgt ook voor de gewenste uitstraling en sfeer. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in kleur en materiaal voor het beste resultaat. Binnenschilderwerk Deskundig Wilt u ruimtes binnenshuis die strak in de lak zitten en lang mee gaan? Wij ontzorgen u helemaal. We geven advies over kleur, het beste materiaal en stellen een gunstige offerte voor u op. Goed binnenschilderwerk is niet alleen mooi om te zien, maar biedt ook bescherming en gaat lang mee. Onze schilders hebben oog voor uw privacy en respect voor uw bezittingen. Houtrot Preventie Niks zo vervelend als houtrot aan je kozijnen. Het oogt niet alleen lelijk, maar kan ook voor grote problemen zorgen op de langere termijn. Denk aan lekkage, tocht maar ook aan het bezwijken van je kozijnen en zelfs hele bouwdelen. Als we houtrot signaleren, starten we een kort onderzoek en bespreken de beste aanpak. Indien mogelijk verwijderen we de houtrot en treffen daarna maatregelen om de kans op rot te beperken. Goed schilderwerk aan buiten- en binnenkant beschermt je hout en gebouw ook tegen vocht en inslag en werkt preventief tegen houtrot Wij werken via de Repair Care methode en zijn op niveau 4 gecertificeerd. Specialismes Andere Door onze jarenlange ervaring en constante ontwikkeling beschikken wij nu over meerdere expertises.

Schildersbedrijf Kunnen is gevestigd op Moesdijk 15 . Het volgende wordt aangeboden: Schilders In Weert zijn er 14 andere Schilders. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Gevelreiniging, Hoogbouw, Timmerwerk, Gratis advies, Online offerteaanvraag, Uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie, Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Honden toegestaan, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen, Reparatie, Periodiek onderhoud / meerjarenplanning, Houtrot repareren, Kleuradvies, Muren sausen, Plafondafwerking, Renovatie, Particulieren, Bedrijven, Onderhoud, Winterkorting, Glasvlies, Monumentale panden, Schilderwerk binnen, Schilderwerk buiten.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Schildersbedrijf Kunnen

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash , Invoice

Categorieën

Schilders
0495534101 0495-534-101 +31495534101

Kaart Moesdijk 15

Loading map...