Cd perserij

Cd's, Grammofoonplaten En Muziekcassettes Weert

38 Beoordelingen,
Adres
Postbus 10.009 Kaart
Plaats
6000 GA  Route Weert
Telefoon
0495 564 145
Fax
0495 562 514
Mobiel
06 22498565
E-Mail
info@musicgroup.nl
Website

Informatie

cd persen dvd maken

Cd perserij is gevestigd op Postbus 10.009 . Het volgende wordt aangeboden: Cd's, Grammofoonplaten En Muziekcassettes, Artiesten In Weert zijn er 3 andere Cd's, Grammofoonplaten En Muziekcassettes. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

38 Beoordelingen, in gemiddeld 5 Stars
 • Pim van Zoggel
  schreef op

  (5) Super !!

  Bedankt Johan en zijn medewerkers. Ik ben erg blij dat ik jullie heb gevonden. Wij hadden een zeer slechte ervaring met een cd perserij.Jullie geef ik de max 5 Sterren. Vriendelijk - vakkundig - en een goeie manier van omgaan met klanten.

 • Bart van Ommen
  schreef op

  (5) www.musicgroup.nl

  Super bedankt voor de leuke samenwerking. Ik zeg doen !! Laat je cd of dvd maken bij de musicgroup bv in Weert. sales@musicgroup.nl

 • Zanger Thomas
  schreef op

  (5) vakmannen

  25 jaar ervaring Musicgroup bv Onderdeel van cd fabriek Weert ( Holland ) Ik ben tevreden met de samenwerking

 • Henk Wijngaard
  schreef op

  (5) Super bedankt weer !

  Zeer tevreden en dat al jaren

 • Martin Demen
  schreef op

  (5) Bedankt !!

  Alles in goede orde ontvangen Het ziet er mooi uit allemaal Bij deze 5 sterren

 • Pierre Janssen
  schreef op

  (5) Ook dit jaar weer !!

  Voor de 3e keer onze cd laten maken in Weert. bij www.musicgroup.nl en tevreden. Onze karnaval cd is perfect gemaakt en absoluut de juiste kleuren in de hoes van onze club 5 x alaaf !!

 • Victor Stappers
  schreef op

  (5) Prettig samenwerken.

  Ik heb mijn cd laten persen bij cd fabriek onderdeel van www.musicgroup.nl in Weert. Bij deze kan ik mededelen dat alles volgens afspraak is geleverd en er netjes uitziet. De kleuren van de digipack zijn exact zoals wij het in gedachte hadden en volgens de kleuren proef gemaakt. Dus ik wil en heb niets te klachten. Wij zijn er weer de volgende keer

 • Peter van Dijk en de mannen
  schreef op

  (4) www.musicgroup.nl

  Super bedankt voor de leuke Spontane Manier van werken. Het ziet er mooi uit Onze nieuwe Cd in de digipack

 • Hilde van Dort
  schreef op

  (4) Super bedankt

  Het ziet er mooi uit, En alles voor 12 uur op de plaats. Vanavond onze uitreiking Ons album is in de maak. Eerst even onze single

 • Karin Janssen
  schreef op

  (5) Alles volgens afspraak

  Als je een cd laat maken ga je eens kijken op het internet naar de eventuele mogelijkheden. En ook in deze handel kom je van alles en nog wat tegen goede en slechte ervaringen met cd persers.Wij hebben onze cd laten persen in Weert en absoluut tevreden. Bedankt voor de prettige samenwerking. Wij zijn er weer de volgende keer

 • Rene van Zoggel
  schreef op

  (5) Absoluut tevreden

  Alles netjes geregeld en geleverd Mijn complimenten de cd Sky High. Uit Zwolle

 • Arie Tiggelaar
  schreef op

  (5) Super vriendelijk en correctie manier van werken

  Absoluut tevreden , alles volgens afspraak en niets was te veel.Ons drukwerk was niet goed aangeleverd zonder verdere kosten alles in orde gemaakt Top !!!!

 • Victor Sander De Heer
  schreef op

  (5) Cd fabriek bv Weert

  Bedankt heren van www.cdfabriek.nl Alles volgens afspraak en perfect geleverd heden morgen

 • Sandra de Wit
  schreef op

  (5) Alles volgens afspraak

  Super tevreden over het persen van onze nieuwe cd. Het zit er netjes uit. En ? Jullie waren ook nog het goedkoopste. Bedankt. Wij zijn er weer de volgende keer *****

 • Peter Honings
  schreef op

  (5) Fantastische service!

  Wij zijn enorm tevreden van de fantastische service van de CD fabriek. Wij zijn door Johan heel goed onthaald in de fabriek en kregen een goede uiteenzetting van de mogelijkheden. Na het plaatsen van onze order hebben we de cd's snel ontvangen. Wij zijn super tevreden van het resultaat! Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Héél hartelijk dank voor de fijne samenwerking!

 • Wim Beurskens
  schreef op

  (5) super tevreden

  Op 14 september gaf ik opdracht tot het dupliceren van een cd en het drukken van wallets en label. Binnen een week werd deze opdracht keurig en snel afgewerkt. Ik ben super tevreden.

 • Wim Beurskens
  schreef op

  (5) super tevreden

  Op woensdag 14 september opdracht gegeven tot het dupliceren van een cd. Toen ook ontwerp voor wallet en label ingestuurd. Vandaag, dus binnen een week, de cd's ontvangen. Oftewel, goede begeleiding en zeer snelle en correcte afwerking.

 • Sywert
  schreef op

  (5) Oprecht ver boven onze verwachting!

  Wij hebben in eerste instantie voor de cd fabriek gekozen omdat de prijs ons goed leek. Maar de service is echt uitermate perfect en beloften worden meer dan waar gemaakt. Je word van a tot z telefonisch of per mail begeleid hoe je je artwork netjes moet aanleveren en er word vrijwel direct op telefoon of mail gereageerd. Levering word ook vlot gedaan na plaatsen van de order. Kwaliteit van de artwork was echt veel beter dan wij hadden verwacht zeer scherp en gedetailleerd. Onze volgende cd gaan we gegarandeerd weer door de cd fabriek laten persen!!

 • Peter van Dissel
  schreef op

  (5) Cd perserij Weert

  Wij hebben onze nieuwe cd-single bij jullie laten persen. Bedankt voor de leuke samenwerking. Wij hadden al ooit een Cee Dee tje laten maken met onze vorige band. En nu ook weer gekozen voor jullie. Weer alles volgens afspraak geleverd. Super tevreden *****

 • Petra Janssen
  schreef op

  (5) CD fabriek

  Super bedankt ze zijn binnen De koerier gaat net de hoek om Petra Janssen.

 • Cellar Dwellers
  schreef op

  (5) Super service!

  Voor ons project Junkyard Chronicles Pt 1-4 zaken gedaan met de CD fabriek. vroeger al dingen mee gedaan en weer als vanouds super service en begeiding. Echt een aanrader voor uw cd producties.

 • Yvonne en Peter Aarts
  schreef op

  (5) Cd fabriek

  Vrijdag 6 mei onze cd's ontvangen Ze zien er super uit. Mooie opdruk en inderdaad een digipack is mooier als een jewelcase. En de prijs bijna gelijk. Bedankt nog voor de barcode en bestelnummer. nu naar Bol.com

 • Victor de lem
  schreef op

  (5) Super ervaring

  Het klopt dus allemaal !! cd fabriek Weert. Aardige mensen. Een betaalbaar product. Super service en veel tips over het een en ander. Mensen met ervaring. Dank je wel.

 • Peter de la
  schreef op

  (5) Cd fabriek

  Super bedankt voor de leuke samenwerking. Gisteren de cd's ontvangen. Super mooi en alles volgens afspraak

 • HL Productions
  schreef op

  (5) Super service

  De cd's zijn goed aangekomen en zien super uit, precies zoals afgesproken. Bedankt voor de goede service.

 • Rachel Theunissen
  schreef op

  (5) Super !

  Cd's laten drukken voor de band D-Tale. Super service en een prachtig resultaat! Veel ervaring en snelle levertijd. We komen hier zeker terug !

 • Kristel hoogwout
  schreef op

  (5) Prachtige cd

  Johan heeft een prachtige cd gemaakt voor Stichting Olijf, netwerk van vrouwen met gynaecologische kanker. Het was goed samenwerken.

 • Frank Sauter
  schreef op

  (5) Ole Ole voor FCE

  Mijn complimenten allereerst aan Johan voor de perfecte begeleiding en de afwerking van de CD Productie Ole Ole voor FCE. We komen zeker terug

 • Annette van loen
  schreef op

  (5) cd fabriek

  Zeer tevreden over de samenwerking Leuke tips en betaalbaar. Alles volgens afspraak verlopen. De levering - de afwerking en de service 10 punten. Annette van Loen afd inkoop Koopmans en Co

 • Quas G
  schreef op

  (5) Bedankt!!

  Bedankt voor de snelle service en de kwalitatieve cd's! Ik ben er hartstikke blij mee! Jullie horen gauw weer van mij!

 • Enno Voorhorst
  schreef op

  (5) Dank

  Cd fabriek hartelijk dank! Geweldig drukwerk en een snelle en zeer behulpzame service...

 • Vastelaovesband Linke Mik
  schreef op

  (5) Super service en zeer persoonlijke afhandeling!

  Wij zijn bijzonder tevreden over de service van de CD fabriek. Het persoonlijke contact met Johan was top. Niet geheel onbelangrijk is het geleverde product van zeer hoge kwaliteit en naar volle tevredenheid. Zelfs transportschade (dus buiten de schuld van CD Fabriek om) wordt op zeer correcte wijze afgehandeld. Chapeau!

 • Patrik Steyvers
  schreef op

  (5) cd perserij

  Cd perserij in Weert bedankt. Op aanraden van jullie een fullcolour disc gemaakt. En inderdaad de foto opdruk van ons staat super gedrukt op de cd. Bedankt cd fabriek Weert !!

 • John van de Velde
  schreef op

  (5) Cd perserij Weert

  Wij hebben bij de cd fabriek in Weert Onze cd laten persen en zijn zeer tevreden. Goede service en een knap eind resultaat. En volgens mij zijn ze de goedkoopste. Ze bakken daar al 22 jaar cd's en dvd's En dat is wel duidelijk waarom !!! Met vriendelijke groet, John van de Velde.

 • Patje van krimpen
  schreef op

  (5) Kei gaaf !!

  Ik vind het kei gaaf daar. Mijn eerste cd-tje is uit. Ik speel veel op feestjes met mijn vrouwke. Gratis een display gekregen voor de presentatie En nu nog verkopen die handel. Bedankt cd fabriek Weert

  Kommentar von "Peter van Krimpen", 24.05.2015

  Dat zal wel lukken toch ? Met je vrouwke als zangeres

 • Frank van Wal
  schreef op

  (5) aardige mensen

  Hoi, Mijn naam is Frank van de band The Wal Cover band van Pink Floyd Wij hebben onze singel laten maken bij www.cdfabriek.nl Absoluut aardige mensen Geen aanbetaling ! Snelle levertijd ! En ze weten hoe het een en ander werkt Promo - pluggen - distributie Bedank ! Frank en Yvonne.

  Kommentar von "Patrick de Vries", 09.05.2015

  Ja het was bij ons ook goed geregeld allemaal Zelfs nog een kado-tje ontvangen de Muziekgids

 • jlgke@hotmail.com
  schreef op

  (5) Niet te geloven !!!

  Er staan 10 talle persen die dvd's en cd's maken Inpak machines en seal machines Daar ligt bekend Nederland op de pers En wij dan ! Bedankt voor de snelle service en de tips voor de top Jack Janssen PS. Tot de volgende keer.

 • Jack van de Veer
  schreef op

  (5) www.cdfabriek.nl

  Tussen kerst en nieuw onze cd's opgehaald Erg leuk daar ! Aardige mensen met veel ervaring Nooit geweten dat er nog zoveel cd's en dvd's worden gemaakt Tot later op het jaar voor ons album Bedankt !! Jack en de band Hoppaah,

  Kommentar von "Yvonne van Dam", 13.11.2012

  Ja leuk wij zijn er ook geweest Aardige mensen daar bij de cdfabriek in Weert

Uw commentaar over Cd perserij

Give stars

Openingstijden

Logo

Categorieën

Cd's, Grammofoonplaten En Muziekcassettes, Artiesten
0495564145 0495-564-145 +31495564145

Kaart Postbus 10.009

Loading map...